Kućni prag ne mora biti granica = A treshold does not have to be a boundary - Grimmer, Vera (Array, 2010)
ARTEC Architekten - Bettina Götz, Richard Manahl: projekt Višestambeni objekt Tokiostrasse, Beč, Austrija