Spljet i rimski spomenici Dalmacije : popravljenje stolne crkve u Spljetu : dva govora držana dne 17. veljače 1876. i 11. siečnja 1883. u C. k. austrijskom muzeju za umjetnost i obktnost [!] u Beču - Hauser, Alois (s. n., 1884)
Dva govora u razmaku od 7 god. povodom restauracije Stolne crkve u Splitu o važnosti i vrijednosti rimskih spomenika u Dalmaciji.