[Sveučilišni računski centar] : [plakati, pozivnice, programi] (Sveučilišni računski centar, 2011)
Sadrži programe tečajeva, plakat, pozivnicu i DVD povodom 40. obljetnice Srca, brošura o poslovanju SRCA.