Album ing. Kamila Tončića : Dioklecijanova palača od Fischer von Erlacha do Hèbrarda [Hébrarda!] - Čičin-Šain, Ćiro
U Splitu, godine 1936. inž. Kamilo Tončić izdaje album Dioklecijanova palača, u kojem su prikazane studije o palači od von Erlacha do Hébrarda na hrv., njem., fran. i eng. jeziku. U Novom dobu izašao je prikaz Ćire Čičin Šaina o toj knjizi.