Otok Lastovo : biljno-geografička studija : izrađena u Botaničko-fiziologijskom zavodu Kr. sveučilišta Franje Josipa I. u Zagrebu - Forenbacher, Aurel ([s. n.], 1911)
Geografsko-geološki i klimatološki pregled otoka Lastova. Popis samoniklih i znatnijih kulturnih biljaka. Vegetacione formacije (formacije sastavljene od grmlja i drveća, formacije bez drveća, kulturno tlo).