Akademija primjenjenih umjetnosti (Akademija primjenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci, 2011)
Web-stranice akademije koja je umjetnička i obrazovna institucija te kreator znanja i razvoja umjetničkih vještina u području primijenjenih umjetnosti, dizajna, likovne pedagogije i izvedbene umjetnosti.