I gospar Nikša Matov : odgovor A. Liepopila, župnika stonskoga, na Nešto o našim stvarima - Liepopili, Antun (Narodni list, 1885)
Odgovor u povodu napadaja Nikša Gradića na don Mihovila Pavlinovića objavljen je u Slovincu, 1884. ; br. 36 (na njegovu ideju o združenju Dalmacije s Hrvatskom).