Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave, 2011)
Mrežne stranice samostalnog i neovisnog državnog tijela nadležnog za rješavanje žalbi u postupcima javne nabave, davanja koncesija i odabira privatnog partnera u projektima javno-privatnog partnerstva.