Nahođaji bakrenog doba : iz Hrvatske i Slavonije i susjednih zemalja - Brunšmid, Josip ([s. n.], 1902)
Knjiga se bavi prethistorijskom arheologijom, otkrićima iz čovjekove prošlosti koji su bili bitni za čovjekov kulturni i ljudski napredak, oruđem bakrenog doba, te ostacima predmeta iz tog perioda uz detaljne opise i objašnjenja.