Nuovi studi sulla liturgia slava - Salata, Francesco ([s. n.], 1897)
Protiv glagoljske liturgije. Aktualno stanje ćirilo-metodskog pitanja na temelju studija Leopolda Karla Goetza, Iohannesa Friedricha, Lapotre-a i Ivana Markovića.