[Muzej za umjetnost i obrt] (Muzej za umjetnost i obrt, 1979)
Sadrži promotivne materijale, programe, pozivnice i kataloge izložbi: 1. Inverzija / Božica Dea Matasić. 2. Spomenik domovini / Nenad Fabijanić.