Die OberHungarische insurection A. 1669. : im Septembris beij Voestung Zendere - Merian, Caspar (s. n., 1669)
U prvom planu na desnoj strani prikaza na uzvisini nalazi se utvrda. Ispod uzvisine prostire se polje koje presijeca manja rijeka. S jedne strane rijeke smješten je vojni logor, a s druge strane počinje bitku.