Hrvatski mikološko gljivarski savez - Hrvatski mikološko-gljivarski savez (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski mikološko-gljivarski savez)
Web stranice saveza čija je djelatnost u području gljivarstva, mikologije te zaštite i očuvanju prirode i okoliša.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.11.2011.)
Keywords: Hrvatski mikološko-gljivarski savez (Zagreb); Mikologija