Automatika časopis za automatiku, mjerenje, elektroniku, računarstvo i komunikacije = journal for control, measurement, electronics, computing and communications (Zagreb : KOREMA, Hrvatsko društvo za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja i automatiku, 2010)
Časopis objavljuje radove iz područja komunikacije, računarstva, elektronike i robotike.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na : http://automatika.korema.hr.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis građe prema vol.60,no.5(2019) ; zadnji opis prema vol.62,no.3/4(2021) dana: 31.5.2022.
Keywords: Komunikacija i tehnologija -- Serijske publikacije; Računalstvo -- Serijske publikacije; Robotika -- Serijske publikacije