Franjevačka mladež : portal Hrvatskog nacionalnog bratstva Frame (Hrvatsko nacionalno bratstvo Frame, 2017)
Portal zajednice/bratstva mladih okupljenih oko Isusa Krista i Božje riječi koji djeluju po uzoru na sv. Franju Asiškog.