[Vrijeme] - Martek, Vlado (1997)
Sadržaj: središte prikaza zauzima stilizirani prikaz čovjeka koji leži, iz čijeg tijela izviru različiti simboli. Iznad figure se nalazi prikaz oblaka, snijega i kiše te simboli zvijezda i broda ispod prikaza figure čovjeka