Scardona (1571)
Prikaz grada na morskoj obali ( Skradina) ispred kojeg su u moru tri vojna broda. Stilizirani likovi ispred i unutar grada vode bitke. Nad gradom dominira brijeg s razrušenom utvrdom. U pozadini brdovit pejzaž