Segna. Obrowazzo (s. n., 1670)
Na jednom listu otisnute dvije grafike. Gornja prikazuje gradić na obali opasan zidinama, a po moru plove jedrenjaci. Donja grafika prikazuje utvrdu na uzvisini podno koje je smješten gradić uz obalu rijeka. U prednjem planu nekoliko vojnika.