Wahre abcontrafhetung der Statt Zara (1567)
Pojednostavljeni prikaz dva utvrđena (poluotočna) naselja međusobno spojena mostom. Ispred u prvom planu, pojednostavljeni prikaz jedrenjaka i galije. U pozadini pejsaž s ruinom