Obiteljski centar Šibensko-kninske županije (Obiteljski centar Šibensko-kninske županije, 2011)
Web stranica centra koji pruža podršku i pomoć obitelji, pojedincu i različitim skupinama u zajednici putem preventivnih, savjetodavnih i edukativnih aktivnosti.