Siseck ([Jacob Koppmayer], 1684)
Prikaz Siska opasanog zidinama s tri obrambene kule. U sredini grada zvonik sa satom. Iza grada brdovit krajolik, dok su ispred zidina, u prvom planu četiri domaće životinje.