Dalmatinische Wallfahrer ([s. n.], 1854)
Ukrcaj hodočasnika na brod. Ljudi u nošnjama, nekoliko njih u rukama nosi križeve s vijencima. U prvom planu lijevo, more koje se proteže u pozadinu, iznad toga galeb u letu. U pozadini iza skupine ljudi, jedra broda