Otočanin blizu Zadra = Contadino degli scogli di Zara = Landmann von den Inseln bei Zara - Focosi, Roberto (Fratelli Battara, 1846)
Otočanin u narodnoj nošnji s tri ulovljene ribe u desnoj ruci. U pozadini morski pejzaž.