Seljanin Kaštilski = Contadino delle Castella = Landmann von den Kastelli - Focosi, Roberto (Fratelli Battara, 1846)
U prvom planu mladić u svečanoj nošnji s torbom u desnoj ruci, stoji u pejzažu. U pozadini, na lijevom dijelu prikaza, grad unutar zidina.