Dobroćanin = Borghese di Dobrota = Landmann von Dobrota - Focosi, Roberto (Fratelli Battara, 1846)
U prvom planu muški lik s puškom u desnoj i dugačkom lulom u lijevoj ruci. U pozadini iza njega, pejzaž i veduta grada.