Modna revija u okviru sajma zanatstva, 8.IV -17.IV 1955. : u Matici hrvatskih obrtnika, Zagreb, Ilica 49. - Zavod za unapređivanje zanatstva Zanatske komore za grad Zagreb (Zagreb : Zavod za unapređivanje zanatstva, 1955)
Na zelenoj podlozi dominira stilizirani lik žene u žutoj haljini s bijelim točkama i bijelim šeširom. Datum održavanja nalijepljen je na podlogu plakata
Signature nema
Keywords: Litografije