Hrvatski institut za povijest : Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje = Kroatisches Institut für Geschichte : Zweigstelle für Slawonien, Syrmien und Baranja = Croatian Institut of History : Section for Slavonia, Syrmia and Baranya (Hrvatski institut za povijest, Podružnica za povijest Slavonije, Srijema i Baranje, 2011)
Mrežne stranice instituta čija je temeljna zadaća znanstveno-istraživačka djelatnost iz područja povijesnih znanosti.