Povijesni i pomorski muzej Istre : Museo storico e navale dell'Istria = Historical and Maritime Museum od Istria (Povijesni i pomorski muzej Istre, 2011)
Web-stranice javne kulturno–znanstvene ustanove koja obavlja muzejsku djelatnost.