Živio Prvi maj : praznik radnog naroda (Oglasni zavod Hrvatske, 1951)
Prikazom dominira tvornički dimnjak crvene boje pri vrhu ukrašen trobojnim zastavama. Prikazan je iz žablje perspektive, lagano ukošen unutar kadra