Johannes Georgius Harant ([s. n.], 1650)
U ovalu, upisanom u pravokutni okvir, poprsje muškarca. Odjeven je u sjajni prsni oklop, a ovratnik je ukrašen čipkom. Valovite, poluduge sijede kose, zavijenih brkova i šiljate brade.