Veduta Interna del Sepolcro di S. Costanza - Piranesi, Giovanni Battista (vlast. nakl, 1748)
Prikaz unutrašnjosti mauzoleja s grobnicom u pozadini. U prostoru su prikazani i ljudski likovi. Prizor je opremljen preciznom legendom.