Veduta della Basilica di S. Giovanni Laterano (vlast. nakl, 1748)
Prikazom dominira bazilika ispred koje su prikazani ljudi i kočija. Dijagonalno, u prvom planu, zid na kojem su četiri muške figure. Prizor je opremljen preciznom legendom.