Veduta della Basilica di S. Paolo fuor delle mura - Piranesi, Giovanni Battista (vlast. nakl, 1748)
Prikaz glavnog pročelja bazilike ispred kojeg su ljudski likovi. Na lijevo zvonik. Opremljen preciznom legendom.