Moisasur's Zauberfluch - Bäuerle, Adolf (Adolf Bäuerle, 1835)
Scena u eksterijeru. U centru prizora, u sredini, žena u smeđoj haljini. Lijevo od nje muški lik proviruje iz kuće, a desno od nje muškarac i žena pognuti nad šeširom. U pozadini brdoviti pejzaž, drveće i slapovi.