Liechtenstein - Teubner, Benedikt Gotthelf (Hartleben’s Verlag, 1840)
U prvom planu šumovitog pejzaža stijenje i ljudski lik koji sjedi na lijevoj strani prikaza. U pozadini, na lijevoj strani palača, a desno ostaci utvrde. Planine u daljini.