Fernstein - Teubner, Benedikt Gotthelf (Hartleben’s Verlag, 1840)
U prednjem planu skupina likova i konj upregnut u kola sa sijenom. U pozadini kuće, iza planinski pejzaž s ruinom krajnje lijevo, te drugom, niže postavljenom, na desnoj strani prizora.