SK 014 - instrumentalizacija ideologizirane postmemorije = SK 014 - the instrumentalisation of ideologised post-memory - Vilić, Nebojša (Array, 2011)
Slučaj Skopja 2014 ili kako Tangeov projekt obnove za 21. stoljeće nagrizaju nacionalističke revizije povijesti.