Policija i sigurnost (Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Policijska akademija, 2012)
Mrežne stranice časopisa koji objavljuje recenzirane znanstvene i stručne radove iz područja policije i policijske znanosti.