Hrvatsko genetičko društvo : Croatian Genetic Society (Hrvatsko genetičko društvo, 2012)
Mrežne stranice društva čija je zadaća okupljanje genetičara i stručnjaka srodnih struka radi unapređivanja svih područja genetike.