Hrvatsko šumarsko društvo Croatian Forestry Society. - Hrvatsko šumarsko društvo (Zagreb) (Zagreb : Hrvatsko šumarsko društvo, 2005)
Mrežne stranice društva koje se bavi unapređenjem rada i šumarske struke na stručnom i na znanstvenom području.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.3.2012.)
Keywords: Hrvatsko šumarsko društvo (Zagreb); Šumarstvo -- Hrvatska