Hrvatska udruga istraživača dječje književnosti : Croatian Association of Researches in Children's Literature (Hrvatska udruga istraživača dječje književnosti (HIDK), 2011)
Web stranice Udruge čiji je cilj promicanje, razvitak i unapređenje istraživanja dječje književnosti, književnosti za mladež i srodnih područja.