Theben - Teubner, Benedikt Gotthelf (Hartleben’s Verlag, 1840)
U prvom planu lijevo tri ljudska lika na obali, desno likovi u čamcu i na sprudi. U pozadini planinski pejzaž s ruinama utvrda na vrhovima.