Relazione preliminare sugli scavi di Nesazio - Sticotti, Piero (s. n., 1902)
O iskapanjima u Nezakciju 1900. i 1901. god. U 1900. god. govori se o ostacima zgrada, natpisima, iskopanim predmetima i o okolici. U 1901. god. riječ je o rovu s arhitektonskim ostacima, nabacanim u neko kasnije doba radi obrane, zatim o predrimskoj nekropoli, o tragovima mikenske civilizacije, o pretpovijesnim grobovima i o rimskim građevinama.