Kaschau - Petersen, Heinrich Ludwig (Hartleben’s Verlag, 1840)
Prikaz Košica u Slovačkoj. U prvom planu ljudski likovi na ulici. U pozadini crkva s visokim poligonalnim tornjem i odvojenim zvonikom s lijeve strane.