"Hrvatskoj straži" na "Kritična pisma mladom apologetu" - Barac, Fran ([s. n.], 1908)
Odgovor Franu Biničkom, ur. Hrvatske straže, u vezi s ortodoksnosti odnosno "modernističkim agnosticizom" piščeve rasprave "O modernoj katoličkoj apologetici".