Castel St. Lorenzo (Oesterreichischer Lloyd, 1863)
U prvom planu žena sa šeširom i košarom rublja koju je odložila na kameni zidić. Iza kuća, most i nekoliko ljudskih likova. Utvrda na visokoj stijeni u pozadini.