Palermo (Österreichischer Lloyd, 1850)
Prikaz horizontalno podijeljen ne tri dijela, a svaki dio u tri uokvirena prizora. Sve u ukrasnom vegetabilnom okviru. Ispod svakog prikaza natpis, odnosno naziv onog dijela grada kojeg prikazuje.