Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj - Udruga vinara i vinogradara, vinara i voćara (Ozalj) (Ozalj : Udruga vinogradara, vinara i voćara Ozalj, 2006)
Mrežne stranice lokalne udruge koja okuplja proizvođače grožđa i vina.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.4.2012.)
Keywords: Udruga vinara i vinogradara, vinara i voćara (Ozalj); Vinogradarstvo -- Ozalj; Voćarstvo -- Ozalj