Mädchen aus dem Kreis Spalatro (F. Paterno, 1860)
Prikaz žene u pejzažu. Odjevena u plavi prsluk s velikim bijelim ovratnikom, prugastu crveno-bijelu suknju i s crvenom maramom na glavi. Na lijevoj strani prikaza, do nogu, pletena košara.