Srednja.hr (Zagreb : Srednja.hr, 2012)
Portal sa savjetima o obrazovanju srednjoškolaca kao i informacijama o najnovijim događanjima u zemlji i svijetu, glazbi i filmovima itd.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 24.4.2012.)
Keywords: Srednjoškolci